Algemene Voorwaarden

 

Artikel 1 – Assortiment

1.1 Alle producten op www.corona-zelfsneltest.nl zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

1.2 Aanbiedingen gelden niet automatisch voor eventuele nabestellingen.

1.3 Speciale aanbiedingen of kortingen kunnen niet met elkaar of met een eventuele vaste klantenkorting worden gecombineerd.

 

Artikel 2 – Prijzen

2.1 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

2.3 Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.

 

Artikel 3 – Verzendkosten

3.1 Alle verzendingen worden gedaan door POSTNL en DHL. Ophalen met afspraak is ook mogelijk.

3.2 Verzending vanaf  € 30 is gratis. Daaronder zijn de kosten van het verzenden van kleine producten €1,95 en/of € 3,95.
Grotere producten € 6,25.  De prijzen van de verzendkosten zijn per artikel aangegeven op de website. Koopt u meerdere producten worden de hoogste verzendkosten berekend.

 

Artikel 4 – Betaling

4.1 Zodra uw betaling bij ons is binnengekomen, en het artikel is in voorraad, versturen wij uw bestelling.

4.2 Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Artikel 5 – Levering

5.1 De bestelde artikelen worden in de regel binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bezorging aangeboden.

5.2 Ons Personeel verpakt de producten zorgvuldig. Artikelen worden verstuurd in een afgesloten Envelop of Verzenddoos.

5.3 De verzending wordt per email aan u bevestigd.

5.4 Corona-Zelfsneltest streeft ernaar om alle producten uit voorraad te leveren. Mocht het echter voorkomen dat een product tijdelijk niet op voorraad is, dan wordt er telefonisch of per email contact met u opgenomen. Indien de verwachte levertijd voor u niet acceptabel is, kan de order door u kosteloos worden geannuleerd. Te allen tijde na het verstrijken van 30 dagen zonder dat is geleverd kan de order door u kosteloos worden geannuleerd. Na annulering zal terugbetaling zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch in ieder geval binnen 7 dagen.

5.5 Wij verzenden alleen binnen Nederland.

 

Artikel 6 – Retourneren/Ruilen

6.1 Let op : Vanwege veiligheid en Hygiene mogen de producten niet geretourneerd worden.

 

Artikel 7 – Garantie

7.1 Bij gebruikmaken van deze garantie dient altijd vooraf aan de retourzending contact te worden opgenomen via info.corona.zelfsneltest@gmail.com met daarin uw verzoek om reparatie of omruiling met opgaven van de defecten. Vermeld uw ordernummer, naam, adres en woonplaats en om welk artikel het gaat.

 

 

Artikel 8 – Aansprakelijkheid

8.1 Wij bieden onze producten aan als hulpmiddel, niet als garantie middel. Onze testen zijn 96 % Accuraat.
Let op : Wij zijn niet aansprakelijk als U of mensen om U heen het virus Covid-19 Oploopt.

8.3 Corona-zelfsneltest is niet aansprakelijk voor eventuele verspreiding van het virus. 

 

Artikel 9 – Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Corona-zelfsneltest in geval van overmacht het recht om na haar keuze de uitvoering van uw bestelling op te schorten dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden door middel van een schriftelijke mededeling. Opschorting en/of ontbinding kan plaatsvinden zonder dat Corona-zelfsneltest gehouden is tot enige schadevergoeding.

 

Artikel 10 – Wijziging Algemene Voorwaarden

Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het totstandkoming van de overeenkomst.

 

Artikel 11 – Toepasselijk Recht en Geschillen

11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

11.2 Met klachten kunt u mailen naar info.corona.zelfsneltest@gmail.com

11.3 Geschillen tussen partijen kunnen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.