Download hieronder de handleiding

INVBIO Manual For Novel Coronavirus SARS Cov 2 Antigen Rapid Test Cassette Swab Individual Package 96 17 2 1
PDF – 667,0 KB

Hoe te gebruiken?

 

Met een wattenstaaf (swab) een uitstrijkje nemen uit de neusholte op een diepte van slechts 2-4 cm, wat dus een heel stuk aangenamer is. Dit levert een sensitiviteit op van 97.25% en een specificiteit van 100%.


De goedgekeurde Antigen sneltest werkt heel simpel, snel, doeltreffend, en zeer nauwkeurig! Binnen 15 minuten weet u direct of de geteste persoon Corona heeft of niet. 

 

1. U pakt de testkit uit maar laat de testcassette en swab nog in verpakking

 

2. U vult de extractiebuis met de buffervloeistof.

 

3. U haalt het wattenstaafje uit de verpakking en plaats deze in de neusholte zoals omschreven staat in de gedetailleerde handleiding.  2-4 cm diep. Vervolgens maakt u enkele draaibewegingen

 

4. U plaatst het wattenstaafje in de extractiebuis met buffervloeistof en draait de wattenstaaf enkele malen rond.

 

5. U plaatst de druppeldop op de extractiebuis en druppelt enkele druppels op de testcassette.

 

6. Binnen 15 minuten wordt er op de testcassette een controle streepje zichtbaar, welke aangeeft dat de sneltest goed is uitgevoerd. Wanneer er een 2de streepje verschijnt, dan is de test positief en heeft de persoon die getest is COVID-19, met een zekerheid van 96,3%. 

 

✓  Wat zijn de COVID-19 Symptomen?

 

De COVID-19 symptomen kunnen zeer uiteenlopend zijn. De meest voorkomende klachten zijn droge hoest, moeheid, en koorts. Klachten die minder vaak voorkomen, maar ook verband houden met het virus zijn diarree, hoofdpijn, keelpijn, een aangetast smaak- of reukvermogen, uitslag op de huid, pijn in het lichaam, of een verkleuringen van de vingers en/of tenen.

 

Preventief testen kan besmettingen voorkomen

Iemand die nog geen COVID-19 symptomen heeft, kan ook het Coronavirus bij zich dragen. De symptomen kunnen dus later komen. Om die reden is onder andere de 2de Coronagolf ontstaan. Door preventief te testen met onze Corona sneltest kan verdere uitval van het personeel dus worden voorkomen. Aangezien u de goedgekeurde Antigen sneltest goedkoop kunt kopen, zou dat geen reden hoeven zijn om het personeel niet te screenen.

 

Let op : 

Onze producten kunnen niet geretourneerd worden.