Onze Producten


Volledige informatie Corona Anti-Gen Zelf-Sneltest - Resultaat binnen 10-15 Minuten

 

Dit is de goedgekeurde en snelle Coronatest waarover in het nieuws veel gesproken wordt. Met de nieuwe Corona Antigeen sneltest kan namelijk binnen 15 minuten worden gekeken of iemand Corona heeft, met een zeer hoge betrouwbaarheid van maar liefst 96,3%.

 

De snelle test is zeer eenvoudig in gebruik en werkt met behulp van een wattenstaaf in de neus. De COVID-19 sneltest bestaat uit een complete testkit waarmee bedrijven snel hun personeel kunnen testen op COVID-19. De kit is zeer voordelig te bestellen en kan veel tijd besparen. Binnen 15 minuten heeft u het antwoord op de vraag of iemand besmet is of niet.

 

✓ Goedgekeurde Corona-test

 

De overheid (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) heeft onze test gevalideerd en goedgekeurd. Dat betekent dat u bij ons een goedgekeurde Coronatest kunt kopen! Op dit moment leveren wij in heel Nederland. 

 

✓ Hoe te gebruiken 

Met een wattenstaaf (swab) een uitstrijkje nemen uit de neusholte op een diepte van slechts 2-4 cm, wat dus een heel stuk aangenamer is. Dit levert een sensitiviteit op van 97.25% en een specificiteit van 100%.


De goedgekeurde Antigen sneltest werkt heel simpel, snel, doeltreffend, en zeer nauwkeurig! Binnen 15 minuten weet u direct of de geteste persoon Corona heeft of niet. 

 

 

1. U pakt de testkit uit maar laat de testcassette en swab nog in verpakking

 

2. U vult de extractiebuis met de buffervloeistof.

 

3. U haalt het wattenstaafje uit de verpakking en plaats deze in de neusholte zoals omschreven staat in de gedetailleerde handleiding.  2-4 cm diep. Vervolgens maakt u enkele draaibewegingen

 

4. U plaatst het wattenstaafje in de extractiebuis met buffervloeistof en draait de wattenstaaf enkele malen rond.

 

5. U plaatst de druppeldop op de extractiebuis en druppelt enkele druppels op de testcassette.

 

6. Binnen 15 minuten wordt er op de testcassette een controle streepje zichtbaar, welke aangeeft dat de sneltest goed is uitgevoerd. Wanneer er een 2de streepje verschijnt, dan is de test positief en heeft de persoon die getest is COVID-19, met een zekerheid van 96,3%. 

 

 

 

✓  Wat zijn de COVID-19 Symptomen?

 

De COVID-19 symptomen kunnen zeer uiteenlopend zijn. De meest voorkomende klachten zijn droge hoest, moeheid, en koorts. Klachten die minder vaak voorkomen, maar ook verband houden met het virus zijn diarree, hoofdpijn, keelpijn, een aangetast smaak- of reukvermogen, uitslag op de huid, pijn in het lichaam, of een verkleuringen van de vingers en/of tenen.

 

Preventief testen kan besmettingen voorkomen

Iemand die nog geen COVID-19 symptomen heeft, kan ook het Coronavirus bij zich dragen. De symptomen kunnen dus later komen. Om die reden is onder andere de 2de Coronagolf ontstaan. Door preventief te testen met onze Corona sneltest kan verdere uitval van het personeel dus worden voorkomen. Aangezien u de goedgekeurde Antigen sneltest goedkoop kunt kopen, zou dat geen reden hoeven zijn om het personeel niet te screenen.

 

Let op : 

 

Onze producten kunnen niet geretourneerd worden. 


Waarom Corona-Zelfsneltest?


  • Snel en Gemakkelijk in gebruik

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis

  • Gratis verzending vanaf € 30,00

  • Binnen 10-15 Min Uitslag
  • Goedgekeurd door de Nederlandse overheid

  • Vanaf € 4,99 Per test